perjantai 1. huhtikuuta 2016

Liiketilan fengshui - Osallistu!


Fengshui taipuu myös erinomaisesti työtiloihin - vietetäänhän töissä iso aika päivästä! Joten tottakai se vaikuttaa meihin.

Apillipäivän kunniaksi päätin tehdä uskomattoman tarjouksen! Eikä tarvitse edes juoda kuravettä päälle. Tämä on nimittäin - uskomatonta, mutta totta, eikä pilaa!

Ajattelin nimittäin tehdä tehdä ns. näytösluontoisesti jollekin yritykselle liiketilan fengshui - suunnitelman!

Täysin veloituksetta! Kiinnostaisiko?

Se tarkoittaa lähinnä tilan katselmusta fengshuin näkökulmasta, vähän toimiston ulkoista topografiaa, baguan hahmottamista tilaan kuin myös jonkin verran sisäisen miljöön eli myös ihmisten tervettä sijoittelua (jos nyt niin voi sanoa) toimistoon nähden. 

Eli käytännössä miten päin siellä istutaan - minne se nenä osoittaa ja mitä tai ketä työntekijä näkee ja kokee kaiket päivät: kulkeeko ajatus lentävän luovasti vai tökkääkö se ajatus (tai nenä) betoniseinään?

Usein kun käy niin, että tilat suunnitellaan jotain tiettyä tarkoitusta varten ja sitten sinne lappaa porukkaa sisään, kukin parhaaksi katsomalleen paikalle ja ajan kuluessa ihmiset vaihtuu, tavaraa tulee lisää, kopiokonetta sun muuta värkkiä särmin takana ja edessä - eikä se tilojen toimivuus ole enää ihan sama. Eikä se välttämättä kuulu kene­nkään varsinaiseen toimenkuvaan.

Nyt olisi erinomainen tilaisuus ottaa fengshui mukaan hyvän energian saamiseksi työtiloihin!

Jos työntekijät eivät jostain syystä viihdy työssään, se lisää muutoshalukkuutta, ärtyneisyyttä ja huonoa oloa, jolla on taipumus levitä työyhteisön kesken. Kun työntekijät viihtyvät työssään, tuntevat olevansa arvostettuja työyhteisön jäseniä, he luonnollisesti ovat tehokkaampia ja iloisella mielellä. Näinhän se toimii? Tuottavuus kasvaa ja poissaolot vähenee. Samoin stressitaso laskee ja työtyytyväisyys nousee, kun tehdään työpisteet miellyttäviksi olla ja työskennellä.

Fengshui tilasuunnittelun avulla kartoitan mahdolliset tilan ongelmakohdat, niin työpisteiden toimivuuden kuin ihmisten viihtyvyyden maksimoimiseksi.

Myös aulalla, tuolla yrityksen käyntikortilla, on suuri merkitys siihen miten asiakkaat ja työntekijät otetaan vastaan – minkälaisen mielikuvan luomme asiakkaille ja työntekijöille heti yritykseen astuessaan?

Vastaako se sitä visiota, joka yrityskuvana on luotu? Mitä haluamme asiakkaiden näkevän yritykseen sisään astuessaan? Minkälainen tunne yrityksestä heille tulee?

Nyt tarkkana:

tämän blogin lanseerauksen - sekä Aprillipäivän  - kunniaksi järjestän seuraavan toiminnan:

Ilmoita yrityksesi tai oma työpaikkasi sähköpostitse osoitteeseen: hellunhimmeli@gmail.com
Kerro samalla mikä tilassa mättää, mihin toivoisit muutosta ja miksi juuri teidän yritys tarvitsisi lisää energiaa Fengshuin avulla ja tietenkin, missä yritys sijaitsee. 

Kaikki 15.4. mennessä ilmoittautuneet ovat mukana ja arvon sitten yhden yrityksen, johon teen veloituksetta!!! (arvo n 460€) näytösluontoisesti 4 - 6 h Fengshui liiketilan suunnittelun. Eihän siinä vielä ihmeitä ehdi suunnitella, jos iso firma on kyseessä,  aika paljon kuitenkin!

Toki, jos haluat tilata ihan oman, vähän laajemman, liiketilan fengshui suunnittelun kaikilla herkuilla ja ajan kanssa - toki sekin onnistuu! Pyydä tarjous!

Mikä mahtava tilaisuus saada kevääksi uudet raikkaat fengshui energiat työpaikallesi! 


Odotan mielenkiinnolla yhteydenottoasi! Kiitos!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Voit jättää kommenttisi myös nimettömänä, jos haluat. (tai lisää nimesi kommenttiin). Se julkaistaan heti hyväksynnän jälkeen.